Summa sidvisningar

onsdag 13 juli 2016

Ändring av byxdress från H&M

Jag har ju gjort något sorts löfte mot mig själv att jag inte ska köpa fler kläder om det inte är 2nd hand, eftersom modeindustrin är typ lika skadlig för miljön som oljeindustrin. Har även lovat att inte köpa mer tyg och istället använda det jag har hemma. Har faktiskt hållit på detta i flera månader, men köttet är svagt. Kunde inte låta bli att falla för en byxdress som bara kostade 75 spänn. Gah. 
Jag älskar byxdress (vägrar, vägrar vägrar säga playsuit - är det american apparel som sålt in detta begrepp? Jag vet inte.). Snyggt, praktiskt plagg som alla passar i. 

Hur som var den sjukt urringad först och det passar inte alls min figur (ok kanske praktiskt nu när man ammar, men inte när man typ ska springa till bussen eller whatevz). Så jag ändrade lite genom att sy i knappar på insidan och skapa en avtagbar halter neck. Om man syr fler knapphål kan man också reglera längden. Sen täckte jag sprundet i fram med en bit tyg också. Tycker den blev fin och ser fram emot att ha den under någon av sommarens varma dagar. 

Nej det här känns inte bra alls...

Tadaaaa! Bättre eller hur?

Använd platta knappar på insidan 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar